Aktuelt

Alle Nyheter Ledige stillinger Arrangement

Mekaniker

Ledige stillinger
| August 11, 2022

ENTEC Evotec AS er en del av ENTEC Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 60 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Flere og flere kunder velger utstyr fra ENTEC Evotec

Nyheter
| August 9, 2022

Entec-selskapet Evotec tar sommerferie med over 400 millioner i ordreboken! Bare siste ukene har kunder plassert ordrer for over 115millioner hos oss.

Endrer navn på selskapet

Nyheter
| Juni 14, 2022

ENTEC-konsernet i Ulsteinvik vil nå tydeliggjøre konsernprofilen og endrer blant annet navn på flere av konsernets selskaper.

Tre nye kontrakter til Evotec

Nyheter
| Mai 20, 2022

På selveste nasjonaldagen kunne Entec-selskapet Evotec i Ulsteinvik markere signering av nok en ny kontrakt; den siste av tre ferske avtaler om levering av komplett vinsje- og håndteringspakker til fiskefartøyer.

Brimer ServiTech landet storkontrakt i Lofoten

Nyheter
| Mai 4, 2022

Entec Selskapet Brimer ServiTech har inngått kontrakt for levering av 12 tanker på til sammen 30.000 kubikkmeter til verdens første CO2-nøytrale fabrikk for produksjon av marine proteiner.

Storordre til Entec

Nyheter
| April 28, 2022

Entec selskapet Evotec har signert kontrakt med det tyrkiske verftet Gemak for levering av et komplett nothåndteringssystem til Hydra, Nordlaks-konsernet sitt nyskapende, delvis lukkede produksjonstank for fiskeoppdrett.

Har inngått kontrakt for levering av nytt høydebasseng til Hotellneset på Svalbard

Nyheter
| April 21, 2022

Entec Brimer har inngått kontrakt med Kveen AS fra Stryn for levering av nytt høydebasseng med ventilhus på 300m3, for levering av rent drikkevann til Hotellneset på Svalbard.

Herfra skal det pumpes opp 900.000 liter i timen – og du får det i springen din

Nyheter
| Mars 3, 2022

Interessant og hyggelig lesning om Granli sitt nye renseanlegg.

Nye «Polarbris» velger vinsjeløsning fra ENTEC Evotec

Nyheter
| Mars 2, 2022

Entec-selskapet Evotec har vunnet nok en kontrakt om å levere komplett vinsjepakke til en norsk fiskebåt. Denne gangen er det et nytt snurrevadfartøy tilhørende Ålesundsrederiet Polarbris som får Evotec-utstyr om bord.

Viser nyhetssaker 1-9 | Side 1 av 5