Aktuelt

Alle Nyheter Ledige stillinger Arrangement

Technical Sales Engineer

Ledige stillinger

Evotec søker nå etter Technical sales engineer til vår salgsavdeling! Du vil inngå i et tverrfaglig team og være en bidragsyter innen utvikling og realisering av eksisterende og nye prosjekter.

Ingeniør / Senior Ingeniør Mekanisk

Ledige stillinger

Neida, du behøver ikke være så maritimt hardbarka. Ikke må du være mann heller.
Men du er lidenskapelig opptatt av å forbedre bransjen vår. Og du er en fantastisk dyktig ingeniør / senior ingeniør innen det mekaniske. Evotec er en del av Entec Group og vi er en ledende leverandør av ombord- og i-sjøsystemer til det globale markedet.

Stor pakke til Evotec til jul

Nyheter
| Desember 22, 2023

Evotec har sikret en stor ordre med en internasjonal operatør innenfor markedsområdet bunnseismikk. Kontrakten ble signert tidlig i desember og utstyret skal leveres i løpet av Q1-Q2 2024. I tillegg til en opsjon på ytterligere 2 nye systemer for levering i 2024.

Typisk tankpark

Brimer med knallstart på 2024

Nyheter
| Januar 3, 2024

Vi kan med glede informere om at Brimer stuper ut av startblokkene i 2024 og sikrer betydelige kontrakter innen fiskebearbeiding og industri. Til tross for en fin og rolig julefeiring har Brimer’s salgssjef Helge Kvamme sikret fire tank-kontrakter til lagring av blodvann, ensilasje, fiskeoljer og fiskeproteiner.

Banebrytende nullutslippsprosjekt i Lofoten

Nyheter
| Desember 12, 2023

Verdens første nullutslippsprodusent av marine proteiner valgte Brimer. Nylig kunne Lofoten Biomarine AS på Værøy ta i bruk 12 tanker med samlet volum på over 30 000 kubikkmeter. Brimer er med på å sikre bærekraftig vekst i fiskeriindustrien.

Evotec har vunnet kontrakt på tråler til New Zealand

Nyheter
| November 21, 2023

Evotec har vunnet en kontrakt for å levere en komplett vinsje- og håndteringspakke til en tråler drevet av det newzealandske selskapet Aurora Fisheries, som er en del av Solander Group. Tråleren vil fiske i farvannene rundt New Zealand, og vil erstatte rederiets nåværende fabrikktåler.

Gunnar Ristesund t.v. og Marius Snekvik t.h.

50 millioner grunner til en god høst for Brimerbasseng

Nyheter
| Oktober 31, 2023

Gunnar Ristesund t.v. Marius Snekvik t.h.

Ny kontrakt innen fiskeri til Evotec

Nyheter
| Oktober 10, 2023

Evotec har vunnet kontrakten om å levere utstyr til det skotske fiskebåtrederiet Sunbeam Fishing Limited. Tråleren skal bygges hos Myklebust Verft A/S og skal leveres i 2025/2026.

Storeslem til Evotec

Nyheter
| Oktober 6, 2023

Evotec har vunnet kontrakter om å levere utstyr til en serie trålere. Denne gangen er det Faroe Origin fra Færøyene som får Evotec-utstyr om bord.

Viser nyhetssaker 1-9 | Side 1 av 7