Aktuelt

Alle Nyheter Ledige stillinger Arrangement

ENTEC Evotec entrer hydrogen markedet!

Nyheter
| September 22, 2022

Entec-selskapet Evotec er valgt som samarbeidspartner og leverandør av håndteringssystem til landbasert hydrogenstasjoner for den maritime sektoren.

Sales Manager – After Sales & Service

Ledige stillinger

ENTEC Evotec er en del av ENTEC Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor- og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Project-/Business Controller

Ledige stillinger

ENTEC Evotec AS er en del av ENTEC Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Serviceingeniør Elektro/Automasjon

Ledige stillinger

Entec Evotec AS er en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Elektro/Automasjons ingeniør

Ledige stillinger

ENTEC Evotec er en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Senior Prosessingeniør

Ledige stillinger

Vann – rent og renset, den viktigste ressursen vi har!

ENTEC Brimer har bidratt med leveranser til det kommunaltekniske markedet i snart 50 år. Vi leverer Entrepriser til Høydebasseng, Vannrensing og til Slambehandling. I tillegg leverer vi enkelt- produkter og service- og ettermarkedstjenester til kommuner i hele Norge helt etter kundens behov. Vi samarbeider tett både med kommunene og med konsulentselskapene for å få en så effektiv og bærekraftig løsning som mulig slik at kunden kan drifte rasjonelt og driftssikkert i mange tiår fremover. Vi er et vekstorientert selskap som nå trenger en Senior Prosessingeniør til vårt kjerne-team innen VA.

ENTEC selger rørvirksomheten

Nyheter
| September 13, 2022

ENTEC-konsernet i Ulsteinvik selger sin utførende rørvirksomhet, som har vært en del av datterselskapet ENTEC Brimer. Kjøper er Tekken AS på Sjøholt.

Flere og flere kunder velger utstyr fra ENTEC Evotec

Nyheter
| August 9, 2022

Entec-selskapet Evotec tar sommerferie med over 400 millioner i ordreboken! Bare siste ukene har kunder plassert ordrer for over 115millioner hos oss.

Endrer navn på selskapet

Nyheter
| Juni 14, 2022

ENTEC-konsernet i Ulsteinvik vil nå tydeliggjøre konsernprofilen og endrer blant annet navn på flere av konsernets selskaper.

Viser nyhetssaker 1-9 | Side 1 av 6