Entec Group leverer effektive løsninger og bærekraftig teknologi, og vi trenger å kontinuerlig styrke vår organisasjon. Vi har, og ønsker flere, entusiastiske lagspillere som tenker nytt og skaper verdier for kundene våre og for verden rundt.

Vi oppmuntrer engasjerte medarbeidere til å tenke nytt og annerledes, og til å spille på lag både med hverandre og med kundene. Når vi lykkes med det, skaper vi ikke bare verdier for kundene og samfunnet, men også for våre kollegaer. Entec Group er en inkluderende arbeidsplass, hvor det er mulighet til å utvikle seg i et vekstorientert selskap.

De ansatte er Entec Groups viktigste ressurs, og vi trenger engasjerte medarbeidere som ønsker å bli med oss på reisen.

Alle ledige stillinger vil bli publisert her!

Ledige stillinger

Project-/Business Controller

Ledige stillinger

ENTEC Evotec AS er en del av ENTEC Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Serviceingeniør Elektro/Automasjon

Ledige stillinger

Entec Evotec AS er en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Elektro/Automasjons ingeniør

Ledige stillinger

ENTEC Evotec er en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Senior Prosessingeniør

Ledige stillinger

Vann – rent og renset, den viktigste ressursen vi har!

ENTEC Brimer har bidratt med leveranser til det kommunaltekniske markedet i snart 50 år. Vi leverer Entrepriser til Høydebasseng, Vannrensing og til Slambehandling. I tillegg leverer vi enkelt- produkter og service- og ettermarkedstjenester til kommuner i hele Norge helt etter kundens behov. Vi samarbeider tett både med kommunene og med konsulentselskapene for å få en så effektiv og bærekraftig løsning som mulig slik at kunden kan drifte rasjonelt og driftssikkert i mange tiår fremover. Vi er et vekstorientert selskap som nå trenger en Senior Prosessingeniør til vårt kjerne-team innen VA.

Salgssjef VA

Ledige stillinger

Vann – rent og renset, den viktigste ressursen vi har!

ENTEC Brimer har bidratt med leveranser til det kommunaltekniske markedet i snart 50 år. Vi leverer Entrepriser til Høydebasseng, Vannrensing og til Slambehandling. I tillegg leverer vi enkelt- produkter og service- og ettermarkedstjenester til kommuner i hele Norge helt etter kundens behov. Vi samarbeider tett både med kommunene og med konsulentselskapene for å få en så effektiv og bærekraftig løsning som mulig slik at kunden kan drifte rasjonelt og driftssikkert i mange tiår fremover. Offentlig sektor er en stor del av vår portefølje. Nå ønsker vi vår sjette lagspiller som vil være en del av vårt sterke og entusiastiske VA-miljø..

Ønsker du å bli en del av laget?

De ansatte er Entec Groups viktigste ressurs, og vi trenger engasjerte medarbeidere som ønsker å bli med oss på reisen.

Send inn din søknad