Entec Group leverer effektive løsninger og bærekraftig teknologi, og vi trenger å kontinuerlig styrke vår organisasjon. Vi har, og ønsker flere, entusiastiske lagspillere som tenker nytt og skaper verdier for kundene våre og for verden rundt.

Vi oppmuntrer engasjerte medarbeidere til å tenke nytt og annerledes, og til å spille på lag både med hverandre og med kundene. Når vi lykkes med det, skaper vi ikke bare verdier for kundene og samfunnet, men også for våre kollegaer. Entec Group er en inkluderende arbeidsplass, hvor det er mulighet til å utvikle seg i et vekstorientert selskap.

De ansatte er Entec Groups viktigste ressurs, og vi trenger engasjerte medarbeidere som ønsker å bli med oss på reisen.

Alle ledige stillinger vil bli publisert her!

Ledige stillinger

Technical Sales Engineer

Ledige stillinger

Evotec søker nå etter Technical sales engineer til vår salgsavdeling! Du vil inngå i et tverrfaglig team og være en bidragsyter innen utvikling og realisering av eksisterende og nye prosjekter.

Ingeniør / Senior Ingeniør Mekanisk

Ledige stillinger

Neida, du behøver ikke være så maritimt hardbarka. Ikke må du være mann heller.
Men du er lidenskapelig opptatt av å forbedre bransjen vår. Og du er en fantastisk dyktig ingeniør / senior ingeniør innen det mekaniske. Evotec er en del av Entec Group og vi er en ledende leverandør av ombord- og i-sjøsystemer til det globale markedet.

Ønsker du å bli en del av laget?

De ansatte er Entec Groups viktigste ressurs, og vi trenger engasjerte medarbeidere som ønsker å bli med oss på reisen.

Send inn din søknad