Åpen søknad

Vi utvider og søker stadig flere dyktige medarbeidere! Dersom vi ikke har utlyste stillinger akkurat nå tar vi gjerne imot CV og åpen søknad fra dyktige folk.

  Jeg søker på

  Dersom du ønsker å legge inn åpen søknad, skriv «Åpen søknad» i stillingstittelen.

  Personalia

  Last opp CV (utdannelse/erfaring). Må vere i Word eller PDF format.

  Last opp søknad/ettersøknad. Må vere i Word eller PDF format.

  Last opp relevante vedlegg. Må vere i Word eller PDF format.

  Jeg bekrefter at Entec kan lagre informasjonen lagt til i min søknad. Informasjonen vil bli slettet innen 6 måneder.

  Flere artikler

  Serviceingeniør Mekanisk

  Ledige stillinger
  | Mai 31, 2022

  Evotec AS er i dag en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forskning, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpassninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø -systemer. Vi er ca. 60 ansatte og holder til i moderne kontor- og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

  Software / Automasjonsingeniør

  Ledige stillinger
  | Juni 14, 2022

  Evotec AS er i dag en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløysingar til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpassinger med fokus på utvikling av bærekraftigeløsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 60 ansette og holder til i moderne kontor- og produksjonslokaler i Ulsteinvik.