Åpen søknad

Vi utvider og søker stadig flere dyktige medarbeidere! Dersom vi ikke har utlyste stillinger akkurat nå tar vi gjerne imot CV og åpen søknad fra dyktige folk.

  Jeg søker på

  Dersom du ønsker å legge inn åpen søknad, skriv «Åpen søknad» i stillingstittelen.

  Personalia

  Last opp CV (utdannelse/erfaring). Må vere i Word eller PDF format.

  Last opp søknad/ettersøknad. Må vere i Word eller PDF format.

  Last opp relevante vedlegg. Må vere i Word eller PDF format.

  Jeg bekrefter at Entec kan lagre informasjonen lagt til i min søknad. Informasjonen vil bli slettet innen 6 måneder.

  Flere artikler

  Back Office – Sales & Administration

  Ledige stillinger
  | Oktober 6, 2022

  ENTEC Evotec AS er en del av ENTEC Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 60 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik

  Sales Manager Offshore-Subsea & Wind

  Ledige stillinger
  | Oktober 6, 2022

  ENTEC Evotec er en del av ENTEC Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor- og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

  Elektro/Automasjons ingeniør

  Ledige stillinger
  | Oktober 6, 2022

  ENTEC Evotec er en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 65 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

  Serviceingeniør Elektro/Automasjon

  Ledige stillinger
  | September 5, 2022

  Entec Evotec AS er en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpasninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 60 ansatte og holder til i moderne kontor -og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

  Salgssjef Landbasert Oppdrett

  Ledige stillinger
  | September 16, 2022

  Vil du være med å videreutvikle fremtidens store vekstnæring?

  ENTEC Brimer er en av Europas ledende leverandører av korrosjonsfrie kar og kar–integrerte løsninger til landbasert oppdrett fra smolt til matfisk. Hos ENTEC Brimer er kunden i sentrum og vi skal levere nytenkende og effektive løsninger slik at de kan drifte sin oppdrettsvirksomhet både bærekraftig og lønnsomt. Lykkes våre kunder får våre engasjerte medarbeidere muligheten til å utvikle ENTEC Brimer videre innenfor fremtidens næring. Vi er inne i en spennende periode med ekspansiv vekst innen landbasert oppdrett og ser derfor etter en Salgssjef som kan bidra i denne vekstreisen.

  Senior Prosessingeniør

  Ledige stillinger
  | September 16, 2022

  Vann – rent og renset, den viktigste ressursen vi har!

  ENTEC Brimer har bidratt med leveranser til det kommunaltekniske markedet i snart 50 år. Vi leverer Entrepriser til Høydebasseng, Vannrensing og til Slambehandling. I tillegg leverer vi enkelt- produkter og service- og ettermarkedstjenester til kommuner i hele Norge helt etter kundens behov. Vi samarbeider tett både med kommunene og med konsulentselskapene for å få en så effektiv og bærekraftig løsning som mulig slik at kunden kan drifte rasjonelt og driftssikkert i mange tiår fremover. Vi er et vekstorientert selskap som nå trenger en Senior Prosessingeniør til vårt kjerne-team innen VA.

  Salgssjef VA

  Ledige stillinger
  | September 16, 2022

  Vann – rent og renset, den viktigste ressursen vi har!

  ENTEC Brimer har bidratt med leveranser til det kommunaltekniske markedet i snart 50 år. Vi leverer Entrepriser til Høydebasseng, Vannrensing og til Slambehandling. I tillegg leverer vi enkelt- produkter og service- og ettermarkedstjenester til kommuner i hele Norge helt etter kundens behov. Vi samarbeider tett både med kommunene og med konsulentselskapene for å få en så effektiv og bærekraftig løsning som mulig slik at kunden kan drifte rasjonelt og driftssikkert i mange tiår fremover. Offentlig sektor er en stor del av vår portefølje. Nå ønsker vi vår sjette lagspiller som vil være en del av vårt sterke og entusiastiske VA-miljø..