Ledige stillinger

Entec Group leverer effektive løsninger og bærekraftig teknologi, og vi trenger å kontinuerlig styrke vår organisasjon. Vi har, og ønsker flere, entusiastiske lagspillere som tenker nytt og skaper verdier for kundene våre og for verden rundt.

Flere artikler

Serviceingeniør Mekanisk

Ledige stillinger
| Mai 31, 2022

Evotec AS er i dag en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløsninger til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forskning, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpassninger med fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø -systemer. Vi er ca. 60 ansatte og holder til i moderne kontor- og produksjonslokaler i Ulsteinvik.

Software / Automasjonsingeniør

Ledige stillinger
| Juni 14, 2022

Evotec AS er i dag en del av Entec Group, og utvikler og leverer komplette system og håndteringsløysingar til kunder innenfor fiskeri/akvakultur, marine forsking, seismikk og offshore. En stor del av det vi leverer er basert på kunderettet tilpassinger med fokus på utvikling av bærekraftigeløsninger for en mer effektiv håndtering av om bord og i sjø-systemer. Vi er ca. 60 ansette og holder til i moderne kontor- og produksjonslokaler i Ulsteinvik.