Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du bli en del av et engasjert team som tenker nytt og skaper verdier. Vi spiller på lag med hverandre og kundene våre. ENTEC Brimer er en inkluderende arbeidsplass med store vekstmuligheter. Denne rollen vil være en del av vårt salgsteam.

Viktigste arbeidsoppgaver:
• Forretningsutvikling nasjonalt og internasjonalt
• Utvikle eksisterende og etablere nye kunderelasjoner
• Ansvarlig for markedsoversikt og markedsaktiviteter; messer, konferanser og merkevarebygging
• Analysere marked og markedsutvikling for kompositt løsninger
• Operativt salgsarbeid inklusivt kalkylearbeid
• Salgs og resultatansvar i segmentet

Hvem er du?
Vi ser for oss at du er en initiativrik og relasjonsskapende person som ønsker å ta ansvar for bærekraftige løsninger til havbruksnæringen. For å kunne lykkes i denne rollen bør du ha relevant salgserfaring og kan vise til sterke gjennomføringsevner. Samtidig vil en bachelor eller master innen studieretninger som aquakultur og markedsføring være en fordel, men erfaring kan kompensere for manglende utdanning. ENTEC Group er opptatt av likestilling- og mangfold, så om du kjenner deg igjen i beskrivelsen oppfordrer vi alle kvalifiserte kandidater til å søke. Du er velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere for ytterligere informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknader vurderes fortløpende.

ENTEC Group består i dag av selskapene Entec Brimer AS, Entec Norpartners AS og Entec Evotec AS under konsernet ENTEC Group AS. ENTEC Group er et teknologiselskap med fokus på effektive og bærekraftige løsninger for kundene. Ambisjonen vår er å bygge en større aktør innenfor de markedene som selskapene i dag har kjerneaktiviteten sin i. Entec Brimer AS har i dag sin hovedaktivitet innen utstyr og entrepriser til landbasert akvakultur og oppdrett, VA/kommunalteknikk, fiskebearbeiding/industri og prosessindustri. Våre hovedprodukt er tanker/kar og rørsystemer. I våre entrepriser inkluderer vi i tillegg produkter og tjenester etter kunden sine spesifikasjoner med tilhørende kontraktuelt ansvar.

SØK HER

Arbeidsgiver: ENTEC Brimer
Stillingstittel: Landbasert Oppdrett
Søknadsfrist: 05.10.2022
Arbeidssted: Ulsteinvik
Espen Sundgot
Management Consultant
+47 913 85 786
Veronica Hedman
Management Consultant
Lauritz Skeide
Salgs- og Markedssjef
Erika Skarbø
HR & HSEQ
+47 900 75 846