Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du bli en del av et faglig sterkt VA-miljø med engasjerte medarbeidere som innoverer og skaper verdier. Som kjent aktør får ENTEC Brimer en rekke invitasjoner og forespørsler. Vi trenger en Salgssjef som i tidlig fase kan gjøre gode vurdering av hvilke prosjekt vi skal prioritere fordi vi kan utgjør en forskjell for kunden, samfunnet og oss selv.

Viktigste arbeidsoppgaver:
• Videreutvikle stor portefølje av eksisterende kunder og etablere nye kunderelasjoner
• Ansvar for anbudsprosesser; håndtering, oppfølging og kalkyler
• Forhandling og closing av kontrakter, operativt salg i Norge
• Løpende dialog med kommuner, vannverk, entreprenører og samarbeidspartnere
• Kartlegge og gjennomføre salgsfremmende aktiviteter; messer, konferanser og markedsføring
• Jobbe nært med leverandør og samarbeidspartnere
• Salgs og resultatansvar i segmentet

Hvem er du?
Vi tror du vil trives hos oss dersom du er relasjonsorientert og evner å prioritere leveranser som skaper verdier for alle parter. Du er engasjert og trives best i tett samspill med dyktige kollegaer som alle er spesialisert på sitt område, men som leverer som ett effektivt team. Som Salgssjef VA må du være strukturert og systematisk samt være utdannet ingeniør eller sivilingeniør, gjerne innen VA. Erfaring fra teknisk salg, rådgivning og/eller entrepriseprosesser innen VA er attraktivt for teamet. ENTEC Group er opptatt av likestilling- og mangfold, så om du kjenner deg igjen i beskrivelsen oppfordrer vi alle kvalifiserte kandidater til å søke. Du er velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere for ytterligere informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknader vurderes fortløpende.

ENTEC Group består i dag av selskapene Entec Brimer AS, Entec Norpartners AS og Entec Evotec AS under konsernet ENTEC Group AS. ENTEC Group er et teknologiselskap med fokus på effektive og bærekraftige løsninger for kundene. Ambisjonen vår er å bygge en større aktør innenfor de markedene som selskapene i dag har kjerneaktiviteten sin i. Entec Brimer AS har i dag sin hovedaktivitet innen utstyr og entrepriser til landbasert akvakultur og oppdrett, VA/kommunalteknikk, fiskebearbeiding/industri og prosessindustri. Våre hovedprodukt er tanker/kar og rørsystemer. I våre entrepriser inkluderer vi i tillegg produkter og tjenester etter kunden sine spesifikasjoner med tilhørende kontraktuelt ansvar.

SØK HER

Arbeidsgiver: ENTEC Brimer
Stillingstittel: Salgssjef VA
Søknadsfrist: 05.10.2022
Arbeidssted: Ulsteinvik
Espen Sundgot
Management Consultant
+47 913 85 786
Veronica Hedman
Management Consultant
Lauritz Skeide
Salgs- og Markedssjef
Erika Skarbø
HR & HSEQ
+47 900 75 846