Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du bli en del av et faglig sterkt VA-miljø med engasjerte medarbeidere som innoverer og skaper verdier. VA-miljøet i Entec Brimer består av fem medarbeidere med fokus på å skape effektive og bærekraftige løsninger.

Viktigste arbeidsoppgaver:
• Tilføre avdelingen faglig tyngde innen VA med mentor oppgaver for våre yngre ingeniører
• Utviklingsarbeid for nye konsepter og tekniske løsninger
• Hydrauliske beregninger, dimensjoneringer, og tegninger/konstruksjon av prosessutstyr
• Supportere salgsteamet med teknisk underlag og kvalitetssikring av spesifikasjoner
• Kontakt med leverandører av utstyr og underentrepriser
• Kalkylearbeid basert på kundespesifikasjoner
• Støtte prosjektavdeling med tegnings- og beregningsgrunnlag og FDV dokumentasjon

Hvem er du?
Vi ser for oss at du er en nysgjerrig og selvstendig lagspiller som trives i et pulserende arbeidsmiljø. Du er faglig sterk og har en evne til å sette deg inn i kundens behov for å levere de beste løsningene. For å kunne lykkes i denne rollen har du flere års erfaring i innen prosessrelatert industri, vann og avløp eller bygg og anlegg. Du har samtidig god kjennskap til lover og forskrifter innen VA og er utdannet ingeniør eller sivilingeniør. ENTEC Group er opptatt av likestilling- og mangfold, så om du kjenner deg igjen i
beskrivelsen oppfordrer vi alle kvalifiserte kandidater til å søke. Du er velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere for ytterligere informasjon. Alle
henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknader vurderes fortløpende.

ENTEC Group består i dag av selskapene Entec Brimer AS, Entec Norpartners AS og Entec Evotec AS under konsernet ENTEC Group AS. ENTEC Group er et teknologiselskap med fokus på effektive og bærekraftige løsninger for kundene. Ambisjonen vår er å bygge en større aktør innenfor de markedene som selskapene i dag har kjerneaktiviteten sin i. Entec Brimer AS har i dag sin hovedaktivitet innen utstyr og entrepriser til landbasert akvakultur og oppdrett, VA/kommunalteknikk, fiskebearbeiding/industri og prosessindustri. Våre hovedprodukt er tanker/kar og rørsystemer. I våre entrepriser inkluderer vi i tillegg produkter og tjenester etter kunden sine spesifikasjoner med tilhørende kontraktuelt ansvar.

SØK HER

Arbeidsgiver: ENTEC Brimer
Stillingstittel: Senior Prosessingeniør
Søknadsfrist: 05.10.2022
Arbeidssted: Ulsteinvik
Espen Sundgot
Management Consultant
+47 913 85 786
Veronica Hedman
Management Consultant
Vidar Hansen
Prosjektsjef
Erika Skarbø
HR & HSEQ
+47 900 75 846