På sensommeren og høsten inngikk Brimer kontrakter på syv høydebasseng prosjekter; godt fordelt rundt om i landet. Størrelsene og behovene er alle ulike, fra frittstående basseng til tvillingbasseng med inkludert ventilhus/trappetårn, elektro og rør. Samlet sett en ordreinngang for Brimer på 50 millioner kroner. Dette gir god aktivitet gjennom høsten og vinteren.

Vår salgssjef på Høydebasseng Gunnar Ristesund sier: «Det som er ekstra gledelig med noen av disse prosjektene er at noen av kundene velger våre bassengløsninger igjen og igjen, som beskytter drikkevannet i overskuelig fremtid.»

Bassengene skal installeres fra Harstad i nord til nabokommunene Åmli og Froland i sør, og fra Gloppen og Bømlo i vest til Løten i øst. Og langt inne i Sognefjorden til Aurland kommune har behovet for nye høgdebasseng meldt seg. Salgssjef VA – Høydebasseng, Gunnar Ristesund, kan fortelle at prosjektene er:

  • to basseng («brillebasseng») med integrert ventilhus/trappetårn (på henholdsvis 2x Ø7m H4m og 2x Ø20m H5m)
  • et prosjekt med to frittstående høydebasseng (Ø8m H4m og Ø15m H6m)
  • et høydebasseng inkludert trappetårn og betongplate (Ø18 H6)
  • høydebasseng (Ø12m H6m)
  • et høydebasseng + ventilhus/trappetårn, elektro og rør (Ø12 H5m)
  • to prosjekt på frittstående høydebasseng på henholdsvis 8 diameter og 4 meter høyde, og det siste på Ø12 H5m.

«Over sommeren og utover høsten hadde vi en drøss av ordrer som tikket inn. Det gjør godt med god ordreinngang nå inn i messesesongen, hvor vi møter våre kunder på mange regionale messer samt at vi også har deltatt på en stor messe i Sverige for første gang på lang, lang tid. Det var en god messe med nye interessante muligheter, så blir det spennende å se om vi får til noen prosjekter med søta bror» avslutter Gunnar Ristesund lurt.