«Det som er ekstra gledelig med disse prosjektene er at de alle er i forskjellige land. Brimer er i ferd med å bygge et navn utenfor Norge. For oss er det ekstra gøy å kunne eksportere noe annet enn båter og båtutstyr fra den maritime klyngen på Sunnmøre. Nå blir det solide Brimer-tanker i Skotland, Danmark og England; i tillegg til Norge» kan Helge Kvamme stolt fortelle.

Betydningsfull milepæl for Brimer
«Disse avtalene markerer en betydelig milepæl for Brimer, og vi er stolte over å kunne bidra i bærekraftige sektorer som ensilasje, fiskeolje og proteiner. Dette representerer en betydelig utvidelse av Brimer sin ekspertise innen lagringsteknologi, samtidig som det styrker vår globale innflytelse», sier CEO i Entec Brimer Håvard Haanes.

«Kundene verdsetter høyt våre korrosjonsfrie løsninger med svært lang levetid. Vårt engasjement for kvalitet, sikkerhet og bærekraft vil være kjernen i disse prosjektene, og disse prosjektene understreker vår evne til å møte de unike behovene til ulike sektorer, og det representerer en bekreftelse på vår konkurransekraft både nasjonalt og internasjonalt», avslutter Haanes.

Godt med arbeid i første halvår:
Disse fire prosjektene gir Brimer en veldig god start på året. Produksjonen av lagringstankene vil starte umiddelbart, og Brimer forventer å fullføre de ulike prosjektene i løpet av første halvår. Dette vil gi god aktivitet i vår produksjon på Kvamsøya fremover, og stor aktivitet for våre montører ute hos kunde for ferdigstilling av prosjektene.