– Det ble et skikkelig rush inn i sommeren, der vi inngikk avtaler om høydebasseng i sju kommuner, fra Narvik i Nord til Tysvær i Sør. Alle disse skal leveres i løpet av det neste året, sier konsernsjef Håvard Haanes i ENTEC.

Bassengene har ulikt utstyrsnivå, fra enkle bassenger til totalentrepriser på basseng med trappetårn, ventilhus og alle relaterte løsninger.

-Våre basseng og tanker har glatte komposittvegger, og kundene trekker ofte frem fordelene dette gir i form av mindre behov for rensing og vedlikehold som igjen gir lave driftskostnader, sier Haanes.

Bømlo er en av kommunene hvor man har inngått avtale om levering av et 1600 kubikkmeter stort basseng, med ferdigstillelse vinter/vår 2022. Bassenget leveres med trappetårn, veggluke for enkel tilkomst og pollenfilter på lufting av bassenget.

Dette er det sjette høydebassenget Brimer ServiTech leverer til Bømlo Vann og Avløp siden 2003.

-Hvite innvendige glatte flater i glassfiberarmert plast gjør vedlikeholdet av bassenget enklere. Samtidig er den utvendige løsningen slik at bassenget er minst mulig synlig i terrenget. For oss var likevel det aller viktigste Brimer ServiTesc sine gode løsninger for vannutskiftning og selvrens, sier prosjekts- og driftsleder Odd Petter Habbestad i Bømlo Vann og Avløp.

Brimer ServiTech er en del av ENTEC-konsernet med base i Ulsteinvik på Sunnmøre. Selskapet Evotec, leverandør  av håndteringsutstyr til den maritime industrien over hele verden, inngår også i konsernet.

-Vann, enten det er ferskt eller salt, er fellesnevneren for all virksomhet i Entec Group. Å bli valgt ut til å hjelpe norske kommuner med å gi innbyggerne rent og godt vann, er noe vi er stolt over, sier Haanes.