Som en anerkjent aktør innen oppdrettsindustrien, er ENTEC Brimer begeistret for muligheten til å samarbeide med Soul of Japan. Håvard Haanes, Administrerende direktør i ENTEC Brimer, uttrykker sin glede og sier: «Vi er glade for å samarbeide med Soul of Japan for å bringe bærekraftig laks av høy kvalitet til Japan. Leveringen av våre oppdrettskar og vårt engasjement i å finne løsninger for annet utstyr på anlegget viser vår kompetanse og evne til å tilby effektive og førsteklasses løsninger og tjenester til våre kunder.»

Dette samarbeidet kommer som en naturlig konsekvens av Pure Salmon Technologys suksessfulle leveranser av RAS-løsninger til oppdrettsprosjekter på land i Norge. Pure Salmon Technology har tidligere hatt gode erfaringer med ENTEC Brimers produktleveranser, og avtalen er et bevis på det sterke tillitsforholdet mellom partene.

Joyce Badran, nestleder for utbygginger hos Pure Salmon, understreker betydningen av samarbeidet og sier: «Avtalen med ENTEC Brimer bidrar til Pure Salmons mål om å levere bærekraftig, sunn og høykvalitets laks i Japan og over hele verden.»

ENTEC Brimers Salgs- og Markedsleder, Lauritz Skeide, uttrykker sin takknemlighet og entusiasme over muligheten til å samarbeide med Pure Salmon om dette prosjektet: «Vi er takknemlige for muligheten til å samarbeide med Pure Salmon om dette prosjektet. Vi tror at samarbeidet vårt vil gi positive resultater og bidra til veksten av den bærekraftige havbruksnæringen i Japan.»

ENTEC Brimer ser frem til en vellykket gjennomføring av dette prosjektet og til å videreføre det gode samarbeidet med Pure Salmon. Dette samarbeidet er et viktig skritt i retning av å styrke havbruksindustrien og fremme bærekraftige løsninger i Japan.