Brimer

Brimer er ein av Europas leiande merkevare innan produksjon av tankar, vassbasseng og oppdrettsskar av komposittmateriale. Brimer Servitech AS handterer heile prosessen frå design og styrkeutrekning til produksjon av element, transport, montering, og ferdigstillelse av komplette basseng, kar og tankar ute hos kunden.

Brimer er Norges største leverandør av høydebasseng i glassfiberarmert plast. Våre basseng er produsert i solid glassfiberlaminat med en glatt innside og som er lett å holde vedlike. Vi skreddersyr kledning, farger og tak etter kundens ønsker.

Med sine glatte, hygieniske innsider har Brimer tanksystem blitt et naturlig valg på mange oppdrettsanlegg. Fleksibilitet med hensyn til design og montering, kombinert med dokumentert styrke, gjør tankene ideelle som kar til oppdrett.
Offshore- og fiskeindustrien har strenge krav til oppsamling og lagring av avfallsprodukter og aggressive væsker. Våre solide tanksystemer ivaretar kravene og sikrer en god totaløkonomi.

Vi har sett et økende behov for service og vedlikehold. Vi har derfor utarbeidet et tilbud for serviceavtaler som kan skreddersys kundens ønske for inspeksjon, vedlikehold og vask.

Brimer har et bredt spekter av produkter tilpasset dine behov. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Sertifisering

Brimer er ISO-sertifisert av KIWA Teknologisk Institutt. ISO 9001:2015 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring.

ISO 9001:2015-sertifikatet bekrefter at vi i Brimer aktivt jobber for å innfri de høyeste kravene til kundetilfredsheit og kvalitet.

Godkjent etter NS 9416:2013

Forskrift om krav til teknisk standard for landbaserte akvakulturanlegg (NS 9416).

Brimer AS innehar sentral godkjenning.

Referanseprosjekt

Kontakt oss

_PES3777 57

Gunnar Ristesund

Salgssjef VA /
Brimer Servitech

_PES3849 57

Helge Kvamme

Salgssjef Fisk & Industri /
Brimer Servitech

_PES4276

Christoffer Jøsokbakke

Salgssjef Oppdrett /
Brimer Servitech

norsk merke slogan