Evotec

Evotec ligg i Ulsteinvik, Norge, og er ein del av verdas mest komplette maritime klynge. Evotec leverer handteringssystem; vinsjer, bommer/kraner, kontrollsystemer, motor og drive systemer til den maritime industrien, worldwide.

Evotec leverer den mest plass- og vektbesparende løysinga på marknaden, som bidrar til betre arbeidsforhold for alle ombord. Med EWDS (Evotec Winch Drive Solution) vil du oppleve ein ny æra innan tråling, med det «mjuke systemet» innan elektriske løysingar.

Evotec leverer marknadens mest plassbesparande og vektbesparende elektriske utstyr som bidrar til betre arbeidsforhold for alle ombord.

Evotec er marknadsleiande innan handtering av system for seismiske forskingsskip på verdsbasis. Våre innovative og pålitelege løysingar gir operatørane den beste arbeidsplattforma for seismiske operasjonar.

Ditt førsteval for spesialiserte og tilpassa produkt med marknadens beste “Active Heave Compensation Systems”. Systema gir deg problemfri drift av ditt fartøy i ekstremvêr, med meir driftstid / ingen nedetid grunna vêret.

Med eit klima i stadig endring er det viktig å få oversikt over kva som skjer i og med havet over tid. Dagens forskningsskip er fullspekket av sensorikk og utstyr som hjelper forskerane til å forstå kva som skjer- og har skjedd med verdenshava, atmosfæren og alt som lever i havet.

Evotec leverer 24/7 support til alle kundane våre over heile verda! Når du ringer til oss vil du augeblikkeleg få kontakt med nokon som kan hjelpe, og mest sannsynleg er personen du snakkar med enten den som designa, monterte eller bestilte produktet ditt.

Kontakt oss

_PES3819

Jogeir Romestrand

CEO / Evotec

_PES3895 57

Torkjell Ringstad

Vice President Sales & Marketing / Evotec

_PES3927 57

Geir Henning Kalvatn

Sales Manager Seismic / Evotec

_PES4007 57

Kurt Nesje

Sales & Tender Engineer / Evotec

_PES3883 57

Ole Kristian Romestrand

Vice President Aftersales & Service / Evotec

_PES3834 57

Christer Haddal

Sales Manager Aftersales & Service / Evotec

_PES3982 57

Håkon Woldsund

Sales Manager Fish & Aquaculture / Evotec

Halvard Øvrelid

Purchasing Manager / Evotec

_PES4079 57

Helge Warholm

Purchase & Sourcing Manager / Evotec

_PES3916 57

Per Birger Nakken

Engineering Manager / Evotec

_PES3937 57

Tore Romestrand

Sales Manager After Sales and Service / Evotec

_PES4101 57

Ingunn Sporstøl

Business Support Manager / Evotec

_PES3793 57

Dag Johnny Seljeset

VP Business Development / Evotec

image004

Andreas Røyset

Sales Manager / Evotec

Torgeir Breivik

Service Coordinator / Evotec

norsk merke slogan